U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Woningbouw

Op het gebied van garagedeuren in de woningbouw zijn er meerdere mogelijkheden voor het afsluiten van uw garage of berging.

Dit kan door middel van een sectionaal deur, deze deuren bestaan uit gestapelde panelen die via een rail systeem langs het plafond uw garage in lopen. Deze deuren zijn ideaal voor als u bijvoorbeeld uw auto binnen wilt parkeren, met de optionele elektrisch aangedreven motoren kunt u gemakkelijk op afstand uw deur openen en zo de garage in rijden. Het is mogelijk om de sectionaal deuren in verschillende diktes te bestellen waardoor we aan verschillende isolatie wensen kunnen voldoen.

Een ander mogelijkheid is openslaande deuren, een uit aluminium vergaard kozijn met openslaande vleugels die bestaan uit hetzelfde geïsoleerde materiaal als de sectionaal deuren zorgen voor een authentieke uitstraling van uw voorgevel. Gecombineerd met bijvoorbeeld een gasdrukveer zijn deze deuren ideaal voor als u uw garage gebruikt voor fietsen en/of scooters.

Ook is het bij ons nog gewoon mogelijk om de wel bekende stalen of geïsoleerde kanteldeuren te bestellen.

Verdere afwerking van uw gevel en oprit behoort ook tot onze expertise, zo leveren en monteren wij ook alles met betrekking tot zonwering en erf afsluitingen in de vorm van hekwerken.

 

Bart van Andel

Verkoop & Montage Woningbouw