U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Sectionaaldeuren

Gebruikt u uw garage veel voor uw auto of bijvoorbeeld een (bak-)fiets? Dan is een sectionaaldeur een mooie oplossing. Dit model garagedeur is veruit het meest populair in Nederland.

Van alle deuren die bij ons de fabriek verlaten is eigenlijk niet één sectionale deur hetzelfde. De maatvoering, profilering of kleur zijn allemaal aanpasbaar aan uw wensen. Wilt u een loopdeur? Of ramen? Dat is geen probleem. Voer de deur elektrisch uit en u kunt de deur op afstand gemakkelijk open drukken waardoor u bij aankomt zo naar binnen kunt.

Duurzaam uitgevoerd

Ook qua isolatie is een sectionaaldeur al een veel betere oplossing tegenover een oude kanteldeur. Met panelen is elke isolatiewens te halen en dat is wel zo fijn voor uw portemonnee.

Meerdere mogelijkheden

Omdat wij van VM een sectionaaldeur willen kunnen aanbieden die helemaal bij uw wensen past, voeren wij meerdere merken en lijnen. Heeft u interesse? Dan adviseren wij u graag welke deur ideaal aansluit bij uw wensen.

Kent u ook onze VM-Select sectionaaldeur? De Voordeel Maten deuren! Lees hier alles over VM-Select.

Download onze brochures

VM Garagedeuren Brochure

Popke van Mourik

Directie & Verkoop