U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur biedt comfort, veel veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Omdat een sectionaaldeur in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten draait, kunt u de plaats vóór de garage tot op de laatste centimeter benutten. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

VM Montage is al 15 jaar officieel A-dealer van Novoferm, maar andere merken zijn ook concurrerend leverbaar en kunnen worden onderhouden.

Of het nu voor nieuwbouw of renovatie is, met een geïsoleerde sectionaaldeur geeft u uw woning een mooie uitstraling. Zowel voor moderne als traditionele woningen kunt u bij VM Montage kiezen uit een breed assortiment aan profileringen. Veel gekozen profileringen zijn horizontaal breed of smal en vlak. Deze profileringen worden gecombineerd met een design naar keuze. Er kan onder andere gekozen worden voor woodgrain (houtnerf), glad en structuurlak. De deur kan worden gespoten in vrijwel alle RAL-kleuren. Ook het complete kozijn kan als optie in iedere gewenste kleur geleverd worden.