U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Onderhoud & Reparatie

Reparaties, service en storingen

Is uw garagedeur, kanteldeur, sectionaaldeur of industriedeur defect, functioneert deze niet goed meer of heeft u schade?

Dan bent u bij VM Montage aan het juiste adres. Onze monteurs hebben de ervaring, kennis en de benodigde inzet om storingen aan producten van allerlei fabrikanten te verhelpen. Ook voor calamiteiten aan brandwerende deuren, snelroldeuren of dock-equipment kunt u bij ons terecht.

Daarnaast leveren wij diverse losse onderdelen van Novoferm en andere merken indien u uw deur zelf wilt repareren. Voor bijvoorbeeld een sectionaaldeur kunnen eenvoudig wielen, veren, sloten of grepen per stuk besteld worden. En uw garagedeur kan weer jaren mee!

Om een bestelling te plaatsen kunt u terecht op onze webshop, www.vmwinkel.nl.

Onderhoud

Na het plaatsen van de verschillende producten is voor VM Montage het project nog niet afgesloten. Service en onderhoud zijn een belangrijk aspect om het gebruik, de kwaliteit en de levensduur van de producten te kunnen blijven garanderen. Enerzijds kan dit door een goed functionerende service dienst, waarmee storingen binnen een acceptabele tijdsduur worden verholpen, anderzijds bieden wij u de mogelijkheid een onderhoudsovereenkomst met ons af te sluiten. In alle gevallen zullen onze monteurs kleine reparaties direct aan uw deur uitvoeren en zal er voor grotere reparaties eerst een offerte worden uitgebracht waar uw goedkeuring voor vereist is. Denk bij kleine reparaties aan het vervangen van loopwielen of andere kleine onderdelen. De monteur zal tijdens zijn bezoek aan uw pand altijd met u overleggen wat uw wensen zijn. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Neem contact met ons op voor meer informatie en onze onderhoudstarieven.

Popke van Mourik

Directie & Verkoop