U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

VvE’s en Corporaties

Bent u beheerder van een VvE, voorzitter of lid van de technische commissie en bent u door het bestuur aangewezen om een serviceovereenkomst voor de toegangsdeur van het appartementencomplex te verzorgen? Dan helpen wij u graag verder! VM Montage is uw aanspreekpunt voor nagenoeg alle toegangsinstallaties in appartementencomplexen. Wij stellen graag een onderhoudsvoorstel voor u op en kunnen bij reparaties allerlei type deuren en installaties repareren.

In 2016 hebben wij alle servicecontracten van Novoferm in het zuiden en midden van Nederland overgenomen. Inmiddels hebben wij bijna honderd contracten met VvE’s, woningbouwverenigingen en -corporaties waarvan sommige contracten bestaan uit het onderhouden van meer dan 40 deuren. Wij weten hierdoor waar wij mee te maken hebben en hoe wij zo goed en transparant mogelijk service kunnen verlenen aan producten met veel eindgebruikers.

Indien u een onderhoudsovereenkomst met ons afsluit, verzorgen wij standaard eenmaal per jaar de keuring aan uw producten conform wetgeving en EN-normering. Gelijktijdig voeren wij een onderhoudsbeurt uit, waarbij smeermiddelen en kleinmateriaal zijn inbegrepen. Arbeidskosten van kleine reparaties tijdens de uitvoering van het onderhoud zijn inbegrepen in de overeenkomst. Wij plannen altijd in overleg met u het moment van uitvoering in en houden hierbij rekening met bepaalde wensen en eisen.

Heeft u vragen of zou u graag een concept contract ontvangen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs en wij bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie of thee.