U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Over VM Montage

VM Montage is in het jaar 2000 in Dalem aan de Merwededijk opgericht als eenmanszaak. Nu, bijna twintig jaar later, heeft VM Montage zich gevestigd in een pand op bedrijventerrein Oost I in Gorinchem. En zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met maar liefst 12 werknemers, een showroom en een groot magazijn waar wij veel onderdelen op voorraad hebben liggen.

Wij leveren, monteren en onderhouden  hoogwaardige garagedeuren van zowel Novoferm als allerlei anderen fabrikanten. VM Montage is servicepartner voor de woningbouw en voor de industrie, en dat is uniek in Nederland. Het team van VM Montage gaat verder!

Werkgebied

VM Montage is werkzaam in een groot deel van Nederland. De meeste opdrachtgevers komen echter uit het gebied tussen Utrecht, Tiel, Rotterdam en Breda. Zo hebben wij in het verleden gewerkt in onder andere GorinchemDordrechtDen Bosch, OosterhoutGoudaNieuwegeinTilburgWerkendam en Bladel.