U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Garagedeuren Nieuwegein

Nog maar één bedrijf nodig

Voor een uitgebreide keuze aan garagedeuren in Nieuwegein bent u bij VM Montage op de juiste plek. Of het nu gaat om een elektrische garagedeur of een industriedeur die handmatig bediend wordt, u vindt het in ons assortiment. U kunt in Nieuwegein niet alleen terecht voor de aanschaf van garagedeuren. Ook voor het onderhoud, reparatie en de installatie van een hekopener, poortopener of uw garagedeur zijn wij uw adres. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij precies wat hierbij komt kijken. Onze vakmannen komen graag bij u langs om deze klus te klaren.

Uitgebreid aanbod voor particulieren

Er worden meestal 3 soorten garagedeuren gebruikt in de woningbouw: overhead-, kantel- of openslaande deuren. Elk van deze garagedeuren kunnen wij voor u installeren in Nieuwegein. U vindt in ons assortiment verschillende afmetingen. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en design. Daarnaast kunnen wij de deuren voorzien van een garagedeuropener. U hoeft zo nooit meer uw warme auto te verlaten om in de winter de deuren open te doen. Wij kunnen uw garagedeur geheel aan uw wensen en eisen aanpassen in Nieuwegein.

Garagedeuren in Nieuwegein voor de industrie

Ook u als ondernemer bieden wij een ruime keuze aan garagedeuren in Nieuwegein. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende modellen, diverse kleuren en met of zonder loopdeur. Wij leveren de volgende garagedeuren voor u in Nieuwegein:

  • Overheaddeuren. Een overheaddeur heeft een aluminium profiel dat gevuld kan worden met panelen van diverse materialen. Deze deuren staan bekend als sterk
  • Snelloopdeuren. Dit type deur wordt gebruikt in branches waar deuren snel open en dicht moeten kunnen gaan. Binnen een paar seconden is uw deur geopend
  • Diverse brandwerende deuren. Wij leveren diverse deuren die brandwerend zijn
  • Schuifdeuren. Deze deur heeft een beperkte bovenruimte en ook geen terugloop
  • Roldeuren. Deze roldeur houdt het plafond geheel vrij

Geïnteresseerd in bijvoorbeeld een roldeur in Nieuwegein? Neem contact op

Wilt u graag wat meer weten over onze garagedeuren? Of zou u meer informatie willen over onze mogelijkheden in Nieuwegein? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Stuurt u vandaag nog een e-mail naar: info@vmdeurenmontage.nl. Wanneer wij uw bericht ontvangen hebben, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan kunt u bellen naar: 0183-304118. Hangen binnenkort ook onze garagedeuren in Nieuwegein bij u?