U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Garagedeuren Breda

Dé specialist voor bedrijven en de particulier

Wilt u graag nieuwe garagedeuren in Breda? Dan bent u bij VM Montage aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor diverse garagedeuren. Wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten in Breda. Dus of u nu zoekt naar grote roldeuren of een wat kleine elektrische garagedeur, u vindt het bij ons. Tevens installeren wij ook poort- en hekopeners. Niet alleen voor de aanschaf bent u bij ons op de goede plek. Ook de montage en het onderhoud van uw deur kunnen wij verzorgen.

Ruime keuze aan garagedeuren in Breda

Wij willen u als klant uit Breda zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarom bieden wij u een uitgebreid aanbod aan garagedeuren. Deze kunnen wij voor u installeren en ook het onderhoud kunnen wij u uit handen nemen. Ons assortiment aan garagedeuren in Breda bestaat uit onder andere:

  • Sectionaaldeuren. Deze overheaddeur heeft als voordeel dat het plafond vrij blijft, zodat er ruimte overblijft. Ook is er voor dit model geen aandrijvingsrail nodig
  • Houten deuren. Door onze vakkundige timmerman wordt deze geheel op maat voor u gemaakt. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten
  • Roldeuren. Dit type roldeur zowel binnen als buiten geplaatst worden. Ook blijf het gehele plafond vrij in tegenstelling tot bij sectionaaldeuren
  • Snelloopdeuren. Deze industriedeur is speciaal ontworpen voor situaties waarbij een deur snel open of dicht moet gaan. Binnen 1 seconden is uw deur geopend

De meeste van onze deuren kunnen wij voorzien van een garagedeuropener. Op deze manier kunt u gemakkelijk vanuit uw auto de deur openen.

Profiteer van een klantgerichte werkwijze

Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan bij VM Montage. Wij doen daarom iedere dag opnieuw ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn in Breda. Dit doen wij niet alleen door een uitgebreid assortiment aan garagedeuren aan te bieden. Ook leveren wij een uitstekende service in Breda. Voordat u bij ons bijvoorbeeld een elektrische garagedeur aanschaft, bespreken wij graag uw wensen met u. Wij bekijken uw situatie en vertellen u welke garagedeuren geschikt zijn voor uw wensen.

Nog wat meer informatie over een roldeur in Breda? Bel of mail ons

Wij staan met plezier voor u klaar. Ook wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt over onze garagedeuren, helpen onze medewerkers u graag. Neemt u vandaag nog contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden in Breda. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar: info@vmdeurenmontage.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar: 0183-304118. Voor garagedeuren in Breda moet u bij VM Montage zijn.