U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Garagedeuren Utrecht

Een bedrijf voor al uw werkzaamheden

Wanneer u graag garagedeuren in Utrecht geïnstalleerd wilt hebben, dan staan wij van VM Montage voor u klaar. U vindt bij ons een ruim aanbod aan deuren voor uw garage. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor garagedeuren. Dat is echter niet het enige waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij hek- en poortopeners bij uw in Utrecht installeren, uw nieuwe aanwinst ook voorzien van een garagedeuropener en nemen wij u het onderhoud of reparatiewerkzaamheden graag uit handen. U hoeft zo nog maar 1 bedrijf in te schakelen in Utrecht. Dat is wel zo prettig natuurlijk.

Ontdek ook ons ruime aanbod

Van roldeuren of overheaddeur tot een grote industriedeur, bij ons van VM Montage kunt u terecht voor verschillende soorten garagedeuren. Ieder van onze deuren is van hoge kwaliteit. Ook kunnen zij geheel aan uw wensen in Utrecht aangepast worden. Bent u op zoek naar garagedeuren die snel open en dichtgaan? Dan zijn wij hét adres voor u. Wilt u graag de garagedeur van uw woning in Utrecht voorzien van een loopdeur? Ook dat maken wij voor u. Dankzij ons ruime aanbod aan deuren, vindt u bij ons altijd een passende deur.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom voldoen al onze garagedeuren aan de Europese veiligheidsnormen. Om letsel of schade tot een minimum te beperken, kunt u uw garagedeuren in Utrecht van de volgende beveiligingen voorzien:

  • Optilbeveiliging. Een elektrische garagedeur wordt bediend door middel van een motor. Deze beveiliging zorgt ervoor dat uw deur niet opgetild kan worden. Tegendruk wordt opgebouwd wanneer u de deur handmatig probeert te openen
  • Vingerklembeveiliging. Hiermee wordt voorkomen dat vingers tussen de deur klem komen te zitten
  • Veerbreukbeveiliging. De deuren kunnen niet onverwachts sluiten

Dit zijn maar een paar van de beveiligingsmaatregelingen die wij voor u kunnen plaatsen in Utrecht. Wilt u hier meer over weten? Vraag onze medewerkers ernaar.

Meer dan garagedeuren in Utrecht

U bent bij ons niet alleen op de juiste plek voor garagedeuren. Wij zetten onze kennis en ervaring ook graag in voor het plaatsen van carports en zonwering in Utrecht. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij u kunnen helpen? Of zou u graag van onze diensten gebruikmaken? Neemt u gerust contact met ons op. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar: info@vmdeurenmontage.nl. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 0183-304118. Plaatsen wij binnenkort garagedeuren in Utrecht of toch een van onze andere producten?