U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Kanteldeuren

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom zijn alle enkelwandige stalen kanteldeuren, modellen Komfort en Magnum, geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

U kunt naast de enkelwandige stalen kanteldeur ook kiezen voor een geïsoleerde kanteldeur. Model Easyport is opgebouwd uit 20mm dikke isolatiepanelen en garanderen een hoge isolatiewaarde. Bovendien zorgt een rubberafdichting rondom in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage.
Tenslotte kunt u de kanteldeur ook in hout uitgevoerd bestellen voor een unieke uitstraling.

Overzicht soorten kanteldeuren:

U kunt bij uw kanteldeur kiezen uit een breed scala paneel profileringen, accessoires en bovendien is iedere RAL-kleur leverbaar!

De kanteldeuren worden geleverd van o.a. het  merk Novoferm en zijn uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.