U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Openslaande deuren

De Duoport.

Ideaal voor loopverkeer met fiets of scooter. De combinatie van de optionele gasdrukveer zorgt ervoor dat de loopvleugel van de deur geopend blijft waardoor u uw handen vrij heeft voor uw fiets of de boodschappen.

De Duoport bestaat uit twee openslaande vleugels die zijn vervaardigd uit duurzame materialen zoals aluminium. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en persoonlijke smaak.

Wat betreft de veiligheid van de Duoport zijn er verschillende mogelijkheden, zo is het slot te voorzien van driepuntsvergrendeling en worden er dievenpennen aan de scharnierzijde geplaatst. Ook kunt u kiezen voor het Politie keurmerk veilig wonen, hierdoor word de Duoport uitgevoerd met moderne technieken om dieven buiten te houden. Dit heeft ook vaak een positief effect op uw verzekeringspremie.

De Duoport zorgt met zijn 45 mm dikke sandwichpanelen en een vulling van CFK-vrij polyurethaanschuim voor een isolatiewaarde die overeenkomt met de isolatiewaarde van een spouwmuur! Ook biedt de Duoport goede bescherming tegen tocht door een dubbele aanslag met rubberen afdichtingsprofiel rondom en een waterkerende onderdorpel. Standaard wordt de Duoport uitgevoerd met een aluminium onderdorpel van slechts 5 mm hoog, waar u gezien de geringe hoogte met de auto of fiets hier moeiteloos overheen kunt rijden.

Bij een Duoport zijn er meerdere opties mogelijk, zoals ramen verwerkt in het deurblad, een deurdranger en nog veel meer. Vraag nu gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan via het menu rechtsbovenin de website. In de offerte zullen wij ook de volledige optielijst verwerken.

Voor maatwerk oplossingen in houten deuren en restauratie mogelijkheden kunt u ook altijd contact met ons opnemen, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.