U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Openslaande deuren

De openslaande deuren zijn van het type Duoport. De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. Met een Duoport heeft u het gemak van een brede doorgang, zodat niet uw hele garagedeur geopend wordt, als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en persoonlijke smaak. De Duoport is vervaardigd uit duurzame materialen als aluminium en verzinkt staal. De deuren zijn daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

VM montage vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom bestaat de mogelijkheid om de Duoport uit te breiden met een slot voorzien van driepuntsvergrendeling. Tevens worden er dievenpennen aan de scharnierzijde geplaatst.

De Duoport garandeert een optimale isolatie omdat dit product is opgebouwd uit 45 mm. dikke sandwichpanelen met een verzinkt stalen buitenbeplating en een vulling van CFK-vrij polyurethaanschuim. Dat komt overeen met de isolatiewaarde van een spouwmuur!

De Duoport biedt goede bescherming tegen tocht door een dubbele aanslag met rubberen afdichtingsprofiel rondom en een waterwerende onderdorpel. Standaard wordt de Duoport uitgevoerd met een aluminium onderdorpel van slechts 5 mm. hoog, waar u gezien de beperkte hoogte met de auto of fiets moeiteloos overheen kunt rijden.