U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Bedrijfsdeuren

Mogelijkheden zijn eindeloos

Heeft u bedrijfsdeuren nodig? Dan bent u bij VM Montage aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring, dus we kunnen u precies vertellen wat er mogelijk is. Wilt u bijvoorbeeld eentje die licht doorlaat of tocht tegenhoudt? Of heeft u bepaalde afmetingen nodig? Dan draaien wij hier onze hand niet voor om. Omdat wij met het topmerk Novoferm samenwerken, kunnen we u de beste kwaliteit garanderen. Ook houden we de prijzen graag laag. En dankzij onze mobiele werkplaats kunnen we alles wat u wilt op maat voor u maken. Als het gaat om bedrijfsdeuren, dan zijn de mogelijkheden eindeloos!

Welke bedrijfsdeuren wilt u?

Er is zoals gezegd veel mogelijk als u bedrijfsdeuren wilt. De ene is populairder dan de andere. Wij willen u een zo compleet mogelijk aanbod bieden. Daarom vindt u bij ons accessoires zoals railsystemen, bedieningen, kleuren en ventilatiemogelijkheden.

Gaat het om bedrijfsdeuren dan bieden we u:

  • Schuifdeur
  • Sectionaaldeur
  • Roldeur
  • Brandwerende deuren
  • Snelloopdeuren

Oplossingen voor laden en lossen

Voor bedrijven is het belangrijk dat ze snel goederen kunnen laden en lossen. Gebeurt dit op efficiënte, veilige en hygiënische wijze, dan kan dit veel tijd en geld besparen. Met de speciale dock equipement van VM Montage kunt u eenvoudig laden en lossen. Dit kunnen we tegelijkertijd met uw bedrijfsdeuren plaatsen. U vindt bij ons:

  • Om het niveauverschil tussen de laadvloer van de vrachtwagen en de bedrijfsvloer te overbruggen hebben we onder meer laadbruggen, levellers en schaarheftafels
  • Wilt u de veiligheid waarborgen? Dan bieden wij u alarmsystemen, verkeerslichten en bumpers
  • Het kan slim zijn om de opening tussen de vrachtwagen en het gebouw op te vullen tijdens het laden en lossen. Hiervoor hebben wij shelters en seals

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze oplossingen? Vraag dan gerust om advies aan onze vakmensen. We helpen u graag met het vinden van de juiste bedrijfsdeuren. Ook als u een overheaddeur wilt, bieden wij u informatie over alle mogelijkheden met betrekking tot overheaddeuren.

Van onze kennis profiteren?

Als het gaat om bedrijfsdeuren, dan hebben wij van VM Montage kennis van zaken. En wanneer u hier advies over nodig heeft, dan staan we voor u klaar. U kunt vrijblijvend informatie opvragen of met ons op zoek gaan naar een oplossing op maat. Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar. Telefonisch helpen we u graag via 0183–304118 of u kunt een e-mail sturen naar info@vmdeurenmontage.nl. Gaat u voor kwaliteit, dan kiest u voor bedrijfsdeuren van ons.