U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Overheaddeur

Volledig naar wens

Wilt u een volledig op maat gemaakte overheaddeur, die er precies zo uitziet als u dat wilt? Dus met bijvoorbeeld houten panelen, een loopdeur en elektrische bediening? Dan is dat voor ons van VM Montage geen enkel probleem. We kunnen u helpen met het plaatsen en ontwerpen van deze populaire garagedeur. Het is goed om te weten dat een overheaddeur uit losse panelen bestaat. Die gaan via het plafond omhoog of rollen langs een zijwand naar binnen. Heeft u binnenkort een overheaddeur voor uw bedrijf of thuis?

Daarom een overheaddeur

Dit type deur is heel populair en het is dan ook een veel geleverd model. En dat is ook niet zo vreemd, want er zijn vele goede redenen om te kiezen voor een overheaddeur:

  • Doorgaans zijn deze deuren goed geïsoleerd, vaak zelfs beter dan dubbel glas
  • Ze zijn eenvoudig en licht te bedienen, te openen en te sluiten
  • Er zijn vele mogelijkheden: qua kleur, elektrische of handbediening, stalen of houten panelen, eventueel met motieven
  • Inclusief veerbreukbeveiliging en vingerknelbeveiliging
  • Voldoen aan alle Europese normen als het gaat om veiligheid (EN12604)

Ook onderhoud en reparatie

Dankzij onze mobiele werkplaats kunnen we een overheaddeur goed en veilig vervoeren. Ook hebben we een handige steiger, zodat we altijd en overal deuren kunnen plaatsen. Maar onze service houdt daar niet op. We kunnen tevens reparaties uitvoeren. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we precies wat er aan de hand kan zijn en hoe we dit moeten oplossen. Daarnaast kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw overheaddeur. Jaarlijks komen we dan langs voor de keuring en periodiek onderhoud. Zo heeft u vele jaren plezier van de deur.

Gaan we voor u aan de slag?

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe overheaddeur, vragen heeft als deze niet functioneert of graag wilt dat wij het onderhoud verzorgen, wij staan voor u klaar. VM Montage is op diverse manieren te bereiken. U kunt bijvoorbeeld bellen naar 0183–304118 om ons persoonlijk te spreken. Geeft u de voorkeur aan het sturen van een e-mail, dan kan dit via info@vmdeurenmontage.nl. Of u kunt een bericht achterlaten via het formulier op de contactpagina. Wij zullen u direct een antwoord sturen. Ons team kijkt ernaar uit om voor u aan de slag te mogen met uw overheaddeur.