U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Overheaddeuren

Altijd maatwerk geleverd

Voor welke overheaddeuren u ook kiest, u kunt erop rekenen dat wij van VM Montage altijd vakwerk op maat leveren. Dat doen we al meer dan 15 jaar. Onze vakmensen weten precies wat er wel of niet mogelijk is. Wilt u overheaddeuren voor uw bedrijf met houten panelen? Of liever een stalen exemplaar voor gebruik thuis? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Dat doen we ook nog eens met een hele klantgerichte service en voor een zeer scherpe prijs. Waar wacht u nog op?

Voordelen van overheaddeuren

Overheaddeuren zijn populair bij ondernemers en particulieren. Dat vinden wij als kenners helemaal niet zo vreemd, want met deze deur in huis profiteert u van vele voordelen:

  • Het is zeer veilig dankzij veerbreukbeveiliging en vingerklembeveiliging
  • Ze zijn licht qua gewicht. U kunt ze eenvoudig openen, sluiten en bedienen
  • Al onze overheaddeuren voldoen aan Europese normen (EN12604)
  • Ze zijn zeer goed geïsoleerd, vaak nog beter dan dubbele beglazing
  • U kunt kiezen uit vele opties, zoals stalen of houten panelen, elektrische of manuele bediening, diverse kleuren en zelfs motieven

Voor vele jaren plezier

Voor ons is het belangrijk dat we kwaliteit leveren en dat u dus jarenlang plezier heeft van uw overheaddeuren. Daarom komen we altijd met een mobiele werkplaats langs voor optimale installatie van uw garagedeur. Maar onze service gaat verder. Zo kunnen we bij storingen langskomen om het probleem te helpen. Met meer dan 15 jaar ervaring in huis weten we precies wat we moeten doen. Daarnaast kunt u ons vragen om periodiek onderhoud uit te voeren. We komen dan eens in het jaar langs voor een keuring en het doorsmeren en afstellen van draaibare onderdelen. Dit alles verlengt de levensduur van uw overheadddeuren.

Wanneer beginnen we?

Ons topteam gaat graag voor u aan de slag met het installeren van overheaddeuren, die helemaal naar wens zijn. Belt u ons snel? U kunt ons bereiken via 0183–304118. Of mailt u ons op info@vmdeurenmontage.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons contactformulier. We geven graag vrijblijvend advies of maken een afspraak met u om de mogelijkheden door te spreken. Zo weet u precies wat er mogelijk is als het gaat om overheaddeuren voor uw bedrijf of woning.