U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Snelroldeur: snelroldeuren leveren een besparing op

Snelroldeuren zijn al snel een goede keuze in uw logistieke situatie. Reduceer temperatuursverschillen, zorg voor hygiëne, bespaar tijd en ook niet onbelangrijk: een snelroldeur kan tegen een stootje! Een van de medewerkers van VM Montage in Gorinchem adviseert u graag over de mogelijkheden.

Een snelroldeur bestaat in de basis uit een doek dat aangedreven door een motor op hoge snelheid – de naam zegt het al: een snelle roldeur – omhoog en omlaag verplaatst wordt. Snelroldeuren worden vooral toegepast op plaatsen waar luchtverplaatsingen geminimaliseerd moeten worden vanwege bijvoorbeeld temperatuurverschillen of hygiëne. Denk hierbij aan branches zoals de detailhandel, voedingsmiddelenindustrie, logistiek of in het geval van cleanrooms.

Enkele voordelen van een snelroldeur zijn:

Iedere deur is uniek

Een snelroldeur is afhankelijk van het type geschikt voor alleen binnen gebruik of ook voor buitengebruik. Maar hiermee is nog lang niet alles gezegd over de specifieke kenmerken van een snelroldeur. Zo zijn er snelroldeuren met een frame gemoffeld in kleur, van gegalvaniseerd staal of RVS en met of zonder flexibele onderbalk of frequentiegeregelde motor. De doeken zijn afhankelijk van het type meer of minder windbestendig, dikker naarmate de isolerende functie belangrijker is en altijd leverbaar in meerdere kleuren. Ook kunnen wij desgewenst het doek voorzien van uw bedrijfsnaam, logo of zelfs full-color print.

Snelroldeuren worden ook wel industriedeuren, snelrolpoorten of snelloopdeuren genoemd. Ook komen we de termen tegen BMP high speed door, snelloopdeuren, high-speeddoor, snelvouwdeur, tochtdeur, speeddoor en Pack Thermicroll.

Enkele referenties

Kwaliteitsmerken

Wij leveren snelroldeuren van een aantal merken, waaronder van BMP en Novoferm. Kwaliteitsmerken met garanties voor vele jaren feilloos gebruik. Voor de food industrie zijn er speciale modellen die volledig uitgevoerd zijn in RVS.

Een persoonlijk advies?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Bel met 0183 – 304118 en vraag naar snelroldeuren, of mail naar info@vmdeurenmontage.nl. Onze kracht is dat wij niet ‘slechts’ een deur leveren, maar een totaaloplossing leveren voor uw logistieke vraagstuk.