U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Sectionaaldeur

Zeer veel opties

Wilt u graag een sectionaaldeur voor uw garage? Dan kiest u voor een systeem dat bestaat uit losse panelen, die langs het plafond omhooggaan of via de zijwand naar binnen kunnen rollen. Het is een populair type deur, dat niet veel hoeft te kosten. Wij van VM Montage kunnen een sectionaaldeur voor u plaatsen. Er zijn vele opties, die we graag met u doorspreken. Omdat we een mobiele werkplaats hebben, kunnen we zonder problemen op iedere locatie een sectionaaldeur op maat plaatsen. Komen we binnenkort bij u langs?

Voordelen van de sectionaaldeur

Het is niet voor niets dat veel mensen kiezen voor een sectionaaldeur. Dit heeft namelijk veel voordelen en die zetten we hieronder graag voor u op een rij:

  • Ze worden doorgaans geïsoleerd geleverd en ze houden de warmte zelfs beter binnen dan dubbele beglazing.
  • Ook zijn ze eenvoudig te bedienen, te openen en te sluiten.
  • Het ziet er buitengewoon netjes en fraai uit.
  • Ze bieden vele mogelijkheden: diverse kleuren, handbediend of elektrisch, stalen of houten panelen of zelfs motieven.
  • Verder zijn ze zeer veilig en voldoen alle Europese normen op dit vlak, zoals EN12604. Er is onder meer vingerknelbeveiliging en veerbreukbeveiliging mogelijk.

VM Montage: klantgericht en snel

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat we u op zoveel mogelijk vlakken willen helpen. U kunt bij ons dan ook voor meer terecht dan enkel het plaatsen van een sectionaaldeur. We kunnen tevens het onderhoud voor onze rekening nemen. Sluit u hiervoor een abonnement af, dan komen we jaarlijks langs om draaibare delen af te stellen en in te smeren. Ook voeren we de jaarlijkse keuring uit. Het spreekt voor zich dat we u bij ook helpen met een probleem aan uw sectionaaldeur.

Interesse in ons aanbod?

Denkt u erover om een sectionaaldeur te laten plaatsen? Of wilt u graag eerst meer weten over wat er mogelijk is? Dan zijn wij van VM Montage u graag van dienst. Neemt u gerust contact op met een van onze vakmensen en we helpen u verder: 0183–304118. Voor vrijblijvend advies kunt u tevens een e-mail sturen: info@vmdeurenmontage.nl. Ook hebben we op onze website een contactformulier staan. Vul dit in en we antwoorden zo snel als dat kan. Bent u binnenkort ook tevreden met uw sectionaaldeur van VM Montage?