U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Roldeuren

Bedrijfszeker en functioneel

Wilt u voor uw bedrijf roldeuren aanschaffen? Dan denken wij van VM Montage dat u een goede koop doet. Het zijn namelijk hele functionele en bedrijfszekere deuren, die speciaal geschikt zijn voor de industrie en utiliteitsbouw. Ze zijn geschikt voor diverse bedieningen en van het topmerk Novoferm. Op die manier kunnen wij u kwaliteit garanderen, waar u jarenlang plezier van heeft. Tevens kunt u kiezen uit een variant van staal of van aluminium. Wilt u meer weten over roldeuren, dan vertellen wij u graag.

Over onze roldeuren

Roldeuren worden standaard geleverd met geïsoleerde lamellen van 80 of 100 mm hoog. Dit type deur bestaat uit horizontale lamellen met een buiten- en binnenschaal van aluminium of staal met een vulling van cfk-vrij Polyurethaan (PUR). Ze zijn afwaterend verbonden. Speciale eindstukken voorkomen dat ze onderling kunnen verschuiven. Boven de dagmaat wordt het dagblad opgerold op een wikkelbuis van staal. Deze zit op twee consoles met lagerhouders. Andere kenmerken van roldeuren zijn:

  • Met een roldeur blijft het plafond geheel vrij
  • U hoeft geen binnenruimte te verliezen
  • Diverse afmetingen mogelijk, ook grote deurafmetingen
  • Ze zijn heel betrouwbaar
  • Diverse bedieningssystemen, ook elektrisch

Profiteer van 15 jaar ervaring

Wist u dat wij van VM Montage al meer dan 15 jaar ervaring hebben met roldeuren? Die kennis zetten we graag in voor particulieren, woningbouwverenigingen en bedrijven. Wij zorgen voor een goede plaatsing. Onze mobiele werkplaats helpt ons bij het vervoer en bevat zelfs een eigen hoogwerker. Handig en effectief! Ook kunnen we u helpen met het jaarlijkse onderhoud. Sluit u hiervoor een abonnement af, dan komen we eens per jaar om de draaibare onderdelen af te stellen en te smeren. U heeft geen omkijken meer naar uw roldeuren, want ook voor reparaties zorgen wij voor de oplossing.

Bel of mail ons gerust

Onze vakmensen gaan met veel plezier voor u aan de slag. Wanneer u wilt weten wat er mogelijk is qua roldeuren, dan kunt u ons gerust bellen: 0183–304118. Wij zijn ook per mail bereikbaar: info@vmdeurenmontage.nl. Daarnaast hebben we een online contactformulier. Laat u hier een bericht achter, dan gaan we u zo spoedig mogelijk antwoorden. Tot slot is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Gorinchem. We ontvangen u graag met een kop koffie en bovendien kunt u onze roldeuren dan met eigen ogen bekijken.