U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Roldeur

Toepasbaar voor ieder bedrijf

Met een roldeur doet u altijd een goede aanschaf en dat zeggen we bij VM Montage niet zomaar. Al meer dan 15 jaar zijn wij uw expert in garagedeuren. Een roldeur is een betrouwbaar, functioneel en bedrijfszeker exemplaar. Met name bedrijven in de industrie en utiliteitsbouw zullen hier goed gebruik van kunnen maken. Wij werken graag samen met het topmerk Novoferm, want zo kunnen wij kwaliteit waarborgen. En voor ons is het belangrijk dat u vele jaren plezier heeft van de roldeur. Daarom kunt u ons ook inschakelen voor reparaties en onderhoud. Mogen we binnenkort voor u aan de slag?

Roldeur: veelzijdig en betrouwbaar

Wij leveren standaard een roldeur met lamellen van 8 of 10 cm hoog. Iedere (horizontale) lamel bestaat uit een binnen- en buitenschaal van staal of aluminium met een vulling van Polyurethaan (PUR) dat cfk-vrij is. Alle lamellen zijn afwaterend verbonden en speciale eindstukken voorkomen onderling geschuif. Boven de dagmaat wordt vervolgens het dagblad opgerold op een wikkelbuis van staal. Deze zit verbonden aan twee consoles met lagerhouders. Verder kenmerkt een roldeur van ons zich door het volgende:

15 jaar ervaring met garagedeuren

Inmiddels kunt u bij ons rekenen op meer dan 15 jaar ervaring met het plaatsen, onderhouden en repareren van vrijwel iedere soort garagedeur. We hebben dan ook zeer veel ervaring met de roldeur en dat heeft voor u vele voordelen:

Bel ons: 0183–304118

Voor een roldeur van de beste materialen moet u bij ons zijn. In onze showroom in Gorinchem kunt u iedere roldeur zelf bekijken. Onze vakmensen vertellen u graag wat er mogelijk is. Dit kan ook telefonisch: 0183–304118. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan zijn we te bereiken via info@vmdeurenmontage.nl. Of u kunt een bericht versturen via ons contactformulier. We hopen van u te mogen horen en snel een roldeur bij u te mogen plaatsen.