U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Poortopener

Gemakkelijk uw poort openen

Staat er een poort rond uw bedrijf of thuis, dan is een poortopener een ideale optie. U hoeft dan niet meer in en uit te stappen om het schuifhek te openen. Met slechts een druk op de knop gaan de poorten open en kunt u naar binnen of naar buiten rijden. Dit gemak kunt u ook thuis hebben. Wij van VM Montage komen graag bij u langs om een poortopener op maat te plaatsen. Met onze mobiele werkplaats kunnen we alles perfect op maat plaatsen. Vertel ons wat uw wensen zijn en we denken met plezier met u mee!

3 soorten poortopener

Wij hebben drie soorten aandrijvingen voor uw poort: de ROBUS, RUN en TUB poortopener. Ze zijn alle drie krachtig en voldoen aan Europese normen. Ook zijn alle motoren voorzien van een nood hand ontkoppeling. Is er geen stroom? Dan kunt u de ook handmatig het hek openen.

  • ROBUS: voor schuifhekken tot 600 of 1000 kg, elektromechanische reductiemotor met Nice BlueBUS-technologie
  • RUN: Voor schuifpoorten tot 2500 inclusief geïntegreerde inverter om de snelheid nauwkeurig te kunnen afstellen, geschikt voor de meest extreme omstandigheden
  • TUB: geschikt voor schuifhekken tot 3500 kg, ideaal voor industrieel gebruik, elektromechanische niet-omkeerbare reductiemotor

U vindt bij ons een compleet programma met toebehoren voor de poortopener. Zo hebben we diverse soorten afstandsbedieningen, verlichting en beveiliging.

Hulp bij storing

Hoewel we met de beste materialen werken, kan het altijd voorkomen dat u een storing heeft aan uw poortopener. U kunt er dan op rekenen dat wij van VM Montage langskomen om het probleem te verhelpen. Onze vakbekwame monteurs weten wat kwaliteit en service is. Ze kunnen met 15 jaar ervaring dan ook ieder probleem oplossen. En wilt u een storing helemaal voorkomen? Dan kunt u ons inschakelen voor periodiek onderhoud. We komen dan regelmatig langs om draaibare onderdelen aan uw poortopener af te stellen en in te smeren. Eventuele problemen kunnen we dan op tijd signaleren.

Voor vrijblijvend advies

Wilt u niet te veel betalen voor uw poortopener, maar wel zeker weten dat u kwaliteit geleverd krijgt? Zoekt u een bedrijf dat tevens storingen kan oplossingen en onderhoud kan verzorgen? Dan zijn wij van VM Montage uw adres. Graag komen we bij u een poortopener plaatsen. Belt u ons om de mogelijkheden te bespreken: 0183–304118. We geven u graag vrijblijvend advies. Hiervoor kunt u ook een e-mail sturen: info@vmdeurenmontage.nl. Onze vakmensen staan voor u klaar als het gaat om het vinden van de geschikte poortopener.