U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Industriedeur

Vrijwel alles is mogelijk

Een industriedeur is er voor iedere denkbare toepassing in diverse inbouwmaten. Of u nu buiten of binnen een industriedeur nodig heeft, eentje die licht doorlaat of juist tocht weert. Wat u ook nodig heeft, wij van VM Montage hebben het. Daarbij krijgt u altijd kwaliteit geleverd doordat wij enkel werken met het topmerk Novoferm. Dit alles hoeft u niet veel geld te kosten, want dankzij onze slimme werkwijze kunnen we de prijzen laag houden. Zo werken we met een mobiele werkplaats waarmee we iedere industriedeur veilig kunnen vervoeren en op maat kunnen plaatsen. Tevens verzorgen wij onderhoud en lossen we storingen op.

Welke industriedeur kiest u?

Er zijn diverse soorten industriedeuren mogelijk, de ene industriedeur is populairder dan de ander. Om het aanbod compleet te maken, bieden wij tevens uiteenlopende mechanismen, railsystemen, bedieningen, kleuren en ventilatiemogelijkheden aan. U kunt kiezen uit de volgende typen:

  • Sectionaaldeuren
  • Schuifdeuren
  • Snelloopdeuren
  • Roldeuren
  • Brandwerende deuren

Gemak bij laden en lossen

Als bedrijf is het belangrijk dat u snel en eenvoudig kunt laden en lossen. Doet u dit efficiënt, veilig en hygiënisch, dan bespaart u veel tijd en geld. Onze dock equipment maakt dit mogelijk. We kunnen dit tegelijkertijd met uw industriedeur plaatsen. Wij hebben:

  • Levellers, laadbruggen en schaarheftafels die het niveauverschil tussen de laadvloer van de vrachtwagen en de bedrijfsvloer overbruggen
  • Alarmsystemen, bumpers en verkeerslichten om de veiligheid te waarborgen
  • Shelters en seals om de opening tussen vrachtwagen en gebouwen af te dichten tijdens het laden en lossen

Wanneer u hier meer over wilt weten, dan bespreken onze vakmensen graag de mogelijkheden met u. We helpen u graag met het vinden van de juiste industriedeur.

Bel ons gerust: 0183–304118

Over een industriedeur kunnen we u veel meer vertellen. Daarom willen we u vragen om contact met ons op te nemen, wanneer u nog vragen heeft. Op die manier kunnen we u het best helpen. U kunt voor vrijblijvend advies of het stellen van vragen bellen naar 0183–304118. Stuurt u ons liever een e-mail? Dan kan dat ook: info@vmdeurenmontage.nl. Twijfelt u niet, want we staan met plezier voor u klaar. Kiest u ook voor ons, dan bent u verzekerd van een kwalitatieve industriedeur voor een scherpe prijs.