U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Hekopener

Ideaal voor jong en oud

Heeft u weleens gedacht aan een hekopener? Hiermee kunt u met slechts een druk op de knop het hek openen. U hoeft niet steeds in en uit uw auto te stappen om naar binnen te kunnen. Dat gaat nog wel als u jong bent en het buiten mooi weer is, maar wat als u ouder bent en het buiten giet? Dan is een hekopener een ideale oplossing. Wij van VM Montage kunnen deze voor u plaatsen. Ook voorzien we u graag van advies, zodat u een exemplaar kunt vinden dat perfect bij uw wensen past. Wat kunnen wij voor u doen?

Voordelen van hekopener

U kunt uiteraard ook bij een andere aanbieder een hekopener aanschaffen. Maar wanneer u voor ons kiest, dan profiteert u van het volgende:

  • Ze hebben een krachtige motor die maximaal 4000 kg kan trekken
  • Al onze aandrijvingen voldoen aan de Europese normen
  • Altijd hebben de systemen een noodhandontkoppeling, zodat u ze ook manueel kunt bedienen
  • We hebben speciale hekopeners voor industrieel gebruik
  • Onze vakmensen helpen u met de plaatsing en het uitzoeken van de juiste hekopener

Tevens bieden we u diverse toebehoren, zoals verlichting, beveiliging en afstandsbedieningen. We helpen u graag de juiste keuze te maken.

Vakbekwame monteurs voor storing

Omdat we met het topmerk Novoferm werken, is de kans op een storing uiterst klein. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan staan onze vakbekwame monteurs voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat uw hekopener weer naar behoren werkt. Wilt u een storing voor zijn? Dan kunt u ons tevens inschakelen voor periodiek onderhoud. We komen dan regelmatig langs om uw hekopener na te kijken en onderhoud te plegen. Zo heeft u vele jaren plezier van uw aanschaf en kunnen wij problemen tijdig signaleren.

U wilt toch ook meer gemak?

Bent u overtuigd van ons vakmanschap en de kwaliteit die wij leveren? Dan hopen we dat u ons inschakelt voor het plaatsen van uw hekopener. Voor vrijblijvend advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u bellen naar 0183–304118. Wilt u liever e-mailen, dan kan dat ook: info@vmdeurenmontage.nl. Op onze site vindt u verder nog een contactformulier. Vult u dit in, dan reageren we zo spoedig mogelijk. Wij staan voor u klaar en plaatsen met plezier een hekopener voor meer gemak en wooncomfort.