U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Garagedeuropener

Gemak voor jong en oud

Met een garagedeuropener doet u uzelf een groot plezier. U hoeft dan niet steeds opnieuw in en uit uw auto te stappen om de deur te openen. Druk simpelweg op een knop, de garagedeur gaat automatisch open en u kunt meteen naar binnen rijden. Dit is een ideale optie voor ouderen, maar u kunt hier ook van profiteren wanneer u jonger bent. Laat u gerust eens informeren over de mogelijkheden van VM Montage. Wij vertellen u graag meer en kunnen eventueel onderhoud aan de garagedeuropener voor onze rekening nemen.

Vele mogelijkheden

De meeste mensen kiezen voor meer gemak met een elektrisch aandrijfsysteem en een garagedeuropener. Dit vindt u terug in onze garagedeuren, maar ook industriedeuren en andere toepassingen (toegangshekken, parkeersystemen en slagbomen). Zo kunt u een heksysteem samenstellen met een draai- of schuifpoort met diverse afstandsbedieningen, die ieder een eigen toegangsrecht hebben. Ook de slagboomsystemen kunnen naar wens worden uitgerust met een kaartlezer of betaalsysteem. Alles is mogelijk. Van een uitgebreid systeem voor woningbouwvereniging of de industrie tot een simpele garagedeuropener voor een particulier.

Daarom een garagedeuropener van ons

U kunt ook bij een andere specialist een garagedeuropener aanschaffen. Maar daarmee doet u uzelf en uw garage geen plezier. Want bij ons profiteert u van onder meer het volgende:

  • Wij leveren enkel maatwerk dat aansluit op uw wensen en eisen.
  • Al onze systemen voldoen aan de nieuwste Europese normen als het gaat om techniek en veiligheid.
  • U heeft vele mogelijkheden qua besturing en aansluiting.
  • Het assortiment is zeer divers als het gaat om een garagedeuropener.
  • Wij kunnen tevens onderhoud en reparatie voor u verzorgen.

Heeft u nog vragen voor ons? Dan horen wij graag van u, want we vertellen u graag meer.

Wij helpen u graag

Wilt u graag een garagedeuropener laten plaatsen, maar heeft u geen idee van wat er allemaal mogelijk is? Dan leggen wij dit graag aan u uit. Kom gerust eens langs in onze showroom in Gorinchem. Hier kunt u tevens ons assortiment met eigen ogen bekijken. Of bel ons 0183–304118, wanneer u ons persoonlijk wilt spreken. U kunt tevens een e-mail sturen naar info@vmdeurenmontage.nl. Wij hebben ook een online contactformulier. Vult u dit in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op over uw garagedeuropener.