U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Garagedeuren

Voor het complete pakket

Wilt u uw huis de perfecte finishing touch geven, dan zijn garagedeuren een perfect idee. Bij VM Montage vindt u diverse soorten deuren tegen een scherpe prijs. Wij leveren zowel aan particulieren als aan woningbouw en industrie. Daarmee zijn we uniek in Nederland. En heeft u onverhoopt een probleem met de garagedeuren? Dan komen onze vakbekwame monteurs graag bij u langs. Zij weten precies wat kwaliteit en service is. En wilt u een luxe model dat elektrisch te bedienen is? Dan weten wij precies wat u nodig heeft!

Ook voor reparatie en onderhoud

Hoewel we met hele hoogwaardige producten werken, kan het zijn dat uw garagedeuren toch eens te maken hebben met een storing. Belt u ons dan direct, want onze deskundige monteurs helpen u graag. Ze kunnen eventueel periodiek onderhoud uitvoeren, zoals draaiende delen opnieuw afstellen en smeren. Uiteraard kunt u dit ook zelf doen. We raden u wel aan om uw garagedeuren goed te onderhouden, want op die manier heeft u hier langer plezier van. Geen zin hierin? Dan kunt u een onderhoudscontract afsluiten en komen we jaarlijks bij u langs. Dan kunnen we meteen uw garagedeur keuren.

Daarom VM Montage

Wij zijn niet het enige bedrijf dat garagedeuren levert. Daarvoor kunt u ook heel goed bij een concurrent terecht. Maar u profiteert dan niet van de volgende voordelen:

  • U kunt bij ons rekenen op al ruim 20 jaar ervaring.
  • Wij werken enkel met hoogwaardige materialen.
  • Dankzij onze mobiele werkplaats (met hoogwerker) kunnen we uw deur optimaal vervoeren en installeren.
  • U vindt bij ons diverse soorten garagedeuren, zoals roldeuren en sectionaaldeuren. We overleggen graag met u wat uw voorkeur heeft.
  • Kijk regelmatig op onze site en Facebook voor leuke acties en ander voordeel.

Interesse in onze garagedeuren?

Vindt u het tijd voor een elektrische bediening, zodat u niet steeds in of uit hoeft te stappen? Of wilt u graag een bepaald type deur, die mooi matcht met uw voordeur? Wat uw wensen ook zijn als het gaat om garagedeuren, wij helpen u graag. Belt u ons gerust voor vrijblijvend advies: 0183–304118. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan dat via info@vmdeurenmontage.nl. Wij zijn u graag van dienst met nieuwe garagedeuren!