U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Garagedeur

Kies met ons voor kwaliteit

Wanneer u een garagedeur laat plaatsen, dan wilt u waarschijnlijk graag dat deze vele jaren meegaat. Dat zijn wij van VM Montage helemaal met u eens. Daarom gebruiken wij alleen de beste materialen, zoals van Novoferm. Op die manier kunnen we u kwaliteit garanderen. Tevens bieden we u de optie voor periodiek onderhoud door onze vakbekwame monteurs. Zij komen dan jaarlijks bij u langs om de draaibare delen af te stellen en in te smeren. U bent zo verzekerd van een lange levensduur van uw garagedeur.

Drie typen garagedeur

Doorgaans zijn er drie voor de hand liggende systemen als het gaat om garagedeuren in de woningbouw. We leggen ze graag aan u voor:

  1. Een sectionaaldeur: losse panelen rollen langs het plafond omhoog of via de zijwand naar binnen
  2. Kanteldeuren: deze garagedeur is het meest populair en bestaat uit 1 deel dat omhoog klapt richting plafond
  3. Openslaande garagedeur: deze bestaat uit twee delen die om een verticale as vanuit het midden opendraaien

Er zijn ook nog andere opties, zoals houten deuren, elektrische aandrijving of loopdeuren. Dit alles kan verwerkt worden in het ontwerp en de uiteindelijke garagedeur. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en we sluiten aan op uw wensen.

Wij onderscheiden ons zo

Iedereen kan een garagedeur plaatsen. Maar wilt u dat er echt kwaliteit geleverd wordt, dan kunt u maar beter een professional inschakelen. Wij van VM Montage kunnen de deur netjes plaatsen en ervoor zorgen dat deze bestand is tegen inbraak. Kiest u voor ons, dan heeft dat vele voordelen voor u. We proberen ons op de volgende manier te onderscheiden:

  • 15 jaar aan kennis en ervaring in huis met garagedeuren en zonwering
  • Onze monteurs helpen bij storingen en kunnen onderhoud uitvoeren
  • Zowel particulieren als woningbouw en industrie kunnen ons inschakelen
  • Met onze mobiele werkplaats kunnen we optimaal vervoeren en installeren
  • We denken graag met u mee en verliezen uw wensen niet uit het oog

Wilt u contact opnemen?

Heeft u nog vragen van ons of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw nieuwe garagedeur? Dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Wilt u ons persoonlijk spreken, dan kunt u bellen naar 0183–304118. Geeft u de voorkeur aan het versturen van een e-mail, dan kan dit via info@vmdeurenmontage.nl. U mag ook een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord. Wie weet heeft u dan binnenkort wel een nieuwe garagedeur van ons!