U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Elektrische garagedeur

Al 15 jaar uw adres

Voor een elektrische garagedeur moet u bij de experts van VM Montage zijn. Al meer dan 15 jaar zijn wij uw adres voor elektrische aandrijving en diverse soorten garagedeuren. U vindt bij ons kantel- en roldeuren, maar ook een sectionaaldeur. En ook bieden wij u mogelijkheden voor een elektrische bediening, zodat u niet steeds in en uit uw auto hoeft te stappen om de garagedeur te openen. Onze specialisten vertellen u graag meer, dus neem gerust contact op wanneer u nog vragen heeft. Wij helpen u graag!

Er is veel mogelijk

Voor ouderen is het vaak een must om een elektrische garagedeur te hebben. Zij komen minder gemakkelijk hun auto in en uit. Maar ook jongeren kiezen steeds vaker voor deze luxe garagedeur. Het bespaart ze tijd en moeite. En in de regen is het wel zo fijn om lekker in de auto te kunnen blijven zitten. Onze vakmensen vertellen u graag welke type garagedeuren gecombineerd kunnen worden met een elektrische bediening. In principe is er veel mogelijk. Ook denken we graag met u mee over het gemak van bijvoorbeeld een loopdeur.

Waarom kiest u ons?

Wij zijn niet de enige garagedeurenspecialist die voor u een elektrische bediening kan plaatsen bij een garagedeur naar keuze. Daarin zijn we niet uniek. Maar we onderscheiden ons wel in de voordelen die we onze klanten bieden:

  • Onze medewerkers leven enkel maatwerk, waarbij we rekening houden met uw wensen.
  • U kunt tevens een handige en elektrische garagedeuropener aanschaffen.
  • Wij verkopen alleen systemen die voldoen aan de nieuwste Europese normen.
  • Bij storingen aan uw garagedeur komen onze vakbekwame monteurs bij u langs.
  • Tevens bieden we u een onderhoudsabonnement aan voor jaarlijks onderhoud.

Wilt u onze elektrische garagedeur?

Wist u dat mooie en elektrische garagedeuren vaak een waardevermeerdering van uw huis zijn? Wij van VM Montage helpen u graag, of u nu een particulier bent, een bedrijf heeft of werkt bij een woningbouwvereniging. U kunt ons bij vragen bellen op 0183–304118. We geven u graag vrijblijvend advies over een garagedeur. Hiervoor kunt u tevens een e-mail sturen: info@vmdeurenmontage.nl. Ook hebben we een handig contactformulier dat u kunt invullen. Wij staan graag voor u klaar om een elektrische garagedeur te plaatsen.