U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Garagedeuren Dordrecht

Alles onder één dak

Voor een ruime keuze aan garagedeuren in Dordrecht moet u bij VM Montage zijn. Van een industriedeur, een roldeur en een sectionaaldeur tot houten garagedeuren, u vindt het bij ons in het assortiment. Wij installeren ook openers voor uw hek, poort of garagedeur. Maar dat is niet het enige waarbij wij u kunnen helpen in Dordrecht. Zo kunnen wij al onze roldeuren, overheaddeuren, bedrijfsdeuren en andere garagedeuren ook voor u plaatsen. Tevens kunt u bij ons terecht voor de reparatie en het onderhoud van uw deur. Met ruim 15 jaar ervaring als montagebedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn op dit vlak.

Garagedeuren in Dordrecht voor de particulier

In de woningbouw wordt er meestal gekozen uit 3 typen garagedeuren. Dit zijn de overheaddeur, de kanteldeur en openslaande deuren. Wij kunnen ieder van deze deuren bij u plaatsen in Dordrecht. Ook kunnen wij een elektrische garagedeuropener voor u installeren, zodat u niet in de kou uit uw auto hoeft te stappen om uw garagedeuren te openen. Daarnaast kunnen wij uw garagedeur voorzien van een loopdeur. Op deze manier hoeft u niet de hele garagedeur open te doen wanneer u alleen met de fiets naar buiten wilt.

Ruime keuze aan garagedeuren voor de zakelijke klant

Ook voor zakelijke klanten zijn wij de beste keuze als het gaat om garagedeuren. Wij kunnen deze vakkundig voor u monteren in Dordrecht. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende mechanismen, beglazingsvarianten en met of zonder loopdeuren. In ons aanbod aan garagedeuren in Dordrecht vindt u onder meer:

  • Een overheaddeur. Deze deur heeft een aluminium raamwerk dat gevuld kan worden met panelen van verschillend materiaal. Deze deuren zijn zeer sterk en door het profiel profiteert u van een maximale lichtinval
  • Snelloopdeuren. Deze deuren zijn geschikt voor situaties waarbij het belangrijk is om deuren snel dicht en open te kunnen doen. Binnen 1 seconde is uw elektrische garagedeur open.
  • Brandwerende deuren. Bij ons vindt u diverse deuren die brandwerend zijn. Zo hebben wij brandwerende schuifdeuren, maar ook roldeuren en loopdeuren

Meer informatie over onze deuren? Bel of mail ons

Wij staan graag klaar voor onze klanten uit Dordrecht. Voor meer informatie over onze garagedeuren kunt u dan ook altijd contact opnemen met ons. Ook wanneer u graag een afspraak met ons maakt of nog een vraag heeft, dan helpen wij u graag. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: info@vmdeurenmontage.nl. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan kunt u ook bellen naar: 0183-304118. Wij staan u graag te woord. Alles voor uw garagedeuren in Dordrecht vindt u bij VM Montage.