U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Toegangshekwerken

Elektrische aandrijfsystemen vindt u niet alleen terug in industriedeuren maar ook in vele andere toepassingen als in toegangshekken, parkeersystemen en slagbomen. Bij VM Montage bent u aan het goede adres voor toegangssystemen. Met kennis van situaties, mogelijkheden en (programmeer-)techniek.

Aandrijfsystemen geleverd door VM Montage zijn op-maat systemen. Afhankelijk van uw eisen en wensen leveren, installeren en onderhouden wij uw aandrijvingen.

Draaipoort of schuifpoort?

Waar de draaipoort een conventioneel ontwerp is, neemt de schuifpoort minder inbouwruimte in als de omgeving van beperkte ruimte is.  Ons programma is zeer uitgebreid en bied voor praktisch elke toegang een oplossing wanneer het gaat over de automatisering hiervan.

Voor alle aandrijfsystemen geldt: er is een ruim assortiment aan toebehoren als bedieningen, beveiliging, mechanische toebehoren en afstandsbedieningen verhogen uw comfort en veiligheid.
Zo vindt u in ons assortiment onder andere: diverse druktoetsen, sleutelschakelaars, kaartlezers, codeschakelaars, handzenders, waarschuwingslampen, knelbeveiligingen, doorrij-beveiligingen, infra-rood radars, ontgrendelingssets, tandheugel, montagebeugels, etc.

Veiligheid

Alle systemen zijn conform de nieuwste Europese Normen op het gebied van techniek en veiligheid. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor zowel besturing als aansluit en uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u draai of schuifpoort hek systemen samenstellen met diverse afstandsbedieningen welke ieder hun eigen toegangsrecht hebben en kunnen slagboom-systemen naar wens worden uitgerust met betaalsystemen, kaartlezers en detectielussen.