U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Overheaddeuren

De overheaddeur – ook wel sectionaaldeur genoemd – is de meest gebruikte oplossing om een opening van een industrieel bedrijfspand af te sluiten. De sectionaaldeur biedt voor elk bedrijfspand een aantrekkelijk uiterlijk, een robuuste afsluiting, een goede isolatiewaarde en niet te vergeten een veilige en gebruiksvriendelijke bediening.

VM levert industriële sectionaaldeuren van verschillende fabrikanten.

Door de vele verschillende merken, railsystemen, profileringen, paneeldiktes en uitstralingen die wij bieden, kunnen wij altijd samen met u tot het gewenste eindresultaat komen.

Heeft u een bijzondere situatie of bent u bang dat wat u wil niet kan? Daag ons uit; wij denken heel graag met u mee! Snel een deur nodig? VM hanteert snelle levertijden!

Interesse in een deur, maar zit er nog geen opening in uw loods? VM verzorgt alle constructiewerkzaamheden, zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw project. Een deur om uw boothuis af te sluiten? Geen probleem! Interesse in de stevigheid en levensduur van een industriedeur, maar gecharmeerd van de uitstraling van een woningbouwdeur? Door ons aanbod van verschillende leveranciers heeft u keuze uit allerlei kleuren, profileringen, vullingen en zelfs folies om uw deur de gewenste uitstraling te geven.

 

VM industrie brochure