U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Snelroldeuren

Snelroldeuren: waar snelheid en tochtwering belangrijk zijn

Het uitgebreide programma tochtwerende oplossingen van VM Montage vindt toepassing in nagenoeg alle marktsectoren. De uitvoering van de deur is daarbij sterk afhankelijk van het gebruik en omstandigheden waaronder deze moet functioneren. Ons standaard programma biedt oplossingen voor de meeste situaties. Heeft u bijzondere omstandigheden dan kunnen wij in samenspraak met u maatoplossingen bieden.

Het assortiment leent zich voor de volgende toepassingsgebieden:

Roldeuren: Bij beperkte boven of inpandige ruimte

Roldeuren zijn functionele en bedrijfszekere deuren met toepassing in de industrie en utiliteitsbouw. De roldeuren zijn geschikt voor zeer grote deurafmetingen en er is keuze uit diverse bedieningen. Standaard zijn de roldeuren uitgevoerd met geïsoleerde lamellen van 80 of 100 mm hoog. De roldeuren van VM Montage zijn van het merk Novoferm en uitgevoerd in staal of aluminium.

De roldeuren zijn samengesteld uit horizontale lamellen, bestaande uit een buiten- en binnenschaal van aluminium of staal met een vulling van CFK-vrij Polyurethaan (PUR). De lamellen zijn afwaterend verbonden. Zijdelingse eindstukken voorkomen dat de lamellen onderling kunnen verschuiven. Boven de dagmaat wordt het deurblad opgerold op een stalen wikkelbuis. Deze rust op 2 consoles met lagerhouders.

Kenmerken