U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Brandwerende deuren

Brandwering is een aspect van levensbelang. Het assortiment fire-screens, brandrol-, brandschuif- en brandloopdeuren zijn functionele en bedrijfszekere oplossingen met toepassingen in de industrie- en utiliteitsbouw. Er is keuze uit diverse uitvoeringen, afwerkingen en bedieningen.

Fire-screens

Brandwerende doeken bieden de oplossing in situaties waarbij de bovenruimte de sleutel is. VM Montage levert types geclassificeerd in brandvertragingsduur.

Brandwerende loopdeuren

Stalen deuren worden voor diverse toepassingen gebruikt. VM Montage heeft een breed productassortiment met diverse stalen deuren. Denkt u daarbij aan brandwerende binnen- en buitendeuren, veiligheidsdeuren en rookwerende deuren.

Brandwerende roldeuren

De roldeuren zijn samengesteld uit horizontale lamellen met een binnen- en een buitenschaal van verzinkt staal en hebben een vulling van minerale steenwol. De brandwerende roldeuren met een brandvertraging van respectievelijk 30, 60, 90 en 120 minuten, voldoen aan NEN-EN16034. Dit type deuren zijn in zeer grote afmetingen verkrijgbaar.

Brandwerende schuifdeuren

Brandwerende schuifdeuren zijn er met een standtijd van 60 minuten, voor doorgangen in brandwerende scheidingwanden.