VM Montage, Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem

0183 - 304118

[layerslider id="1"]

Industriedeur aandrijving

Voor de aandrijving van uw industriedeur zijn er tal van mogelijkheden. Afhankelijk van het gebruik en uw logistieke wensen stemmen wij de aandrijving daarop af.

VM Montage levert industrie aandrijvingen als officiële industrie dealer van Novoferm. Daarnaast zijn wij officieel dealer van RDA aandrijvingen, het huismerk van VM Montage. De RDA aandrijvingen staan onderaan deze pagina.

Novoferm industrie aandrijvingen

Industriedeuren moeten jaarlijks gekeurd worden. Daarnaast is het belangrijk om het periodieke onderhoud goed te regelen. Het afstellen en smeren van draaiende delen behoren tot de lijst werkzaamheden die worden uitgevoerd volgens een onderhoudscontract.

Dodemans besturing

De meest eenvoudige besturing is de zogenaamde dodemansbesturing. De deur opent na 1 keer bedienen van de drukknop ‘omhoog’. Om de deur te sluiten moet de drukknop ‘omlaag’ worden ingedrukt tot de deur gesloten is.

Impuls besturing

Bij impulsbesturing gaat de deur na bedienen van de drukknop ‘omhoog’ volledig open en na bedienen van de drukknop ‘omlaag’ weer volledig dicht.

Automatisch sluiten na instelbare tijd

Automatisch sluiten na instelbare tijd mag enkel in combinatie met een veiligheidscontactlijst en fotocelbeveiliging in de dagopening.

Uitbreidingen

  • afstandbediening (tot 99 kanaals)
  • verkeersregeling
  • wederzijds blokkeren met andere deur(en)
  • externe bedieningscomponenten als radar, sleutelschakelaar, inductielus etc.

Industriedeur aandrijving

Overzicht bedieningsmogelijkheden:
Aandrijving

Een overzicht van veelvoorkomende toebehoren:
Een overzicht van veelvoorkomende toebehoren:

RDA aandrijvingen; ons huismerk

In het RDA assortiment onderscheiden we: opsteek sectionaaldeur aandrijvingen, opsteek roldeur aandrijvingen, ketting roldeur aandrijvingen en een aantal speciale aandrijvingen.

Opsteek sectionaaldeur aandrijvingen

De SE serie is speciaal ontworpen voor gebalanceerde sectionaaldeuren. Voor deuren tot een gewicht van 600kg. De aandrijvingen worden direct op de as gemonteerd, maar kunnen tevens met de optionele kettingoverbrenging middel indirect worden gemonteerd. De SE serie is voorzien van alle nodige functies & toebehoren t.b.v. een correcte installatie & gebruik conform de productstandaard: DIN EN 13241.

aandrijving

aandrijving

Opsteek roldeur aandrijvingen

De SI serie is speciaal ontworpen voor ongebalanceerde deuren en zijn voorzien van een gepatenteerde geïntegreerde valbeveiliging welke ervoor zorgt dat de deur in geen geval naar beneden kan vallen. De aandrijvingen worden direct op de as gemonteerd. De SI serie is voorzien van alle nodige functies & toebehoren t.b.v. een correcte installatie & gebruik conform de productstandaard: DIN EN 13241.

Aandrijving

Aandrijving

Ketting roldeur aandrijvingen

De KE serie is speciaal ontworpen voor ongebalanceerde deuren en worden indirect gemonteerd. Hierdoor is een externe valbeveiliging verplicht welke ervoor zorgt dat de deur in geen geval naar beneden kan vallen. De KE serie is voorzien van alle nodige functies & toebehoren t.b.v. een correcte installatie & gebruik conform de productstandaard: DIN EN 13241.

aandrijving

Speciale aandrijvingen

Als enige bieden wij u ATEX gecertificeerde aandrijving voor diverse typen deuren. De volgende series zijn verkrijgbaar met ATEX certificaat: SE, SI & KE.
De FS serie is ontwikkeld voor ongebalanceerde deuren waarbij de deur ten alle tijden automatisch moet sluiten in geval van brand (foto linksonder).
De ST serie is ontwikkeld voor industriële schuifdeuren. De aandrijvingen zijn voorzien van een geïntegreerde slipkoppeling en steekas ten behoeve van een tandwiel.
De FT serie is ontwikkeld voor industriële vouwdeuren (foto rechtsonder).

Aandrijving

Aandrijving

Uw naam(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw e-mail(*)

Uw bericht

[recaptcha]

VM MONTAGE Garage- en Bedrijfsdeuren


Sitemap |Disclaimer |info@vmdeurenmontage.nl


Copyright © 2006-2016