U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

MENU

BEL 0183 - 304118 VOOR ADVIES VACATURES

Grandioze Garagedeur Dagen bij VM Montage

Tijd voor een nieuwe garagedeur!

 

Gorinchem – Op 22 en 23 maart organiseert VM Montage de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer u de showroom bezoekt aan de Edisonweg 18 en een offerte laat maken, dan dingt u mee naar een gratis garagedeur. Wanneer u de garagedeur direct in bestelling geeft dan krijgt u een inruilkorting voor uw oude garagedeurdeur. Ook laat eigenaar Popke van Mourik en zijn team de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

 

Gratis garagedeur

VM Montage is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot  Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden offertes van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. Wanneer de garagedeur direct in bestelling wordt gegeven dan krijgt u inruilkorting voor uw oude garagedeur. Neem hiervoor wel een foto mee van uw huidige garagedeur.

 

Diverse mogelijkheden

Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met uw Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren.

 

Openslaande garagedeuren

De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, De Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.