VM Montage, Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem

0183 - 304118

[layerslider id="8"]

Reparatie en onderhoud

Ook voor reparaties van schade aan uw garagedeur kunt u bij ons terecht voor snelle en goede service.

Reparatie:

Is uw garagedeur, kanteldeur, sectionaaldeur of industriedeur defect, niet goed meer of heeft u schade, dan bent u bij VM-Montage aan het juiste adres. Reparaties aan de garagedeur worden uitgevoerd door vakbekwame monteurs. Ook voor een periodieke onderhoudsbeurt of keuring van uw garage- of industriedeur(en) kunt u bij ons terecht.

Ook leveren wij diverse losse garagedeuronderdelen van Novoferm als u uw deur zelf wilt repareren. Voor bijvoorbeeld een bestaande kanteldeur kunnen eenvoudig wielen, veren, slot of grepen per stuk besteld worden. En uw garagedeur kan weer jaren mee!

Reparatie en onderhoud

Om een bestelling te plaatsen kunt u terecht in onze webwinkel, www.vmwinkel.nl.

Onderhoud:

Na het plaatsen van de verschillende producten is voor VM Montage het project nog niet afgesloten. Service en onderhoud zijn een belangrijk aspect om het gebruik, de kwaliteit en de levensduur van de producten te kunnen blijven garanderen. Enerzijds kan dit door een goed functionerende service dienst, waarmee storingen binnen een acceptabele tijdsduur worden verholpen, anderzijds bieden wij u de mogelijkheid een onderhoudsabonnement met ons af te sluiten.

Onlangs vervingen wij na een aanrijding in de morgen binnen 8 uur de panelen en het beslag van deze deur:

Reparatie & onderhoud

Uw naam(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw e-mail(*)

Uw bericht

[recaptcha]

VM MONTAGE Garage- en Bedrijfsdeuren


Sitemap |Disclaimer |info@vmdeurenmontage.nl


Copyright © 2006-2016