VM Montage, Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem

0183 - 304118

[layerslider id="5"]

Garagedeuren

Op het gebied van garagedeuren in de woningbouw zijn er 3 systemen voor de hand. Een sectionaaldeur bestaat uit losse panelen welke langs het plafond omhoog of via de zijwand naar binnen rollen. De deur bestaat uit 1 deel en klapt omhoog richting het plafond. Ten derde kan er gekozen worden voor openslaande deuren, welke bestaan uit 2 delen die om hun verticale as vanuit het midden opendraaien.

Sectionaaldeuren hebben meerdere eigenschappen die voldoen aan de hedendaagse wensen en gebruik van de bewoners. Sectionaaldeuren worden hoofdzakelijk geïsoleerd geleverd en isoleren beter dan dubbele beglazing in een woning! Bovendien hebben sectionaaldeuren een hoge mate van inbraak- en gebruiksveiligheid, zijn ze licht te bedienen, openen en sluiten zacht en zien er buitengewoon fraai uit. Praktisch alles is mogelijk bij sectionaaldeuren: in allerlei kleuren, handbediend of elektrisch, met stalen of houten deurpanelen in diverse motieven. En meer, want ook aan veiligheid is gedacht zoals vingerklembeveiliging, veerbreukbeveiliging, enzovoort.
Al onze deuren voldoen aan alle Europese normen op dat gebied, zoals EN12604.

Kanteldeuren zijn in de woningbouw nog de meest toegepaste garagedeuren. Deze populariteit heeft de kanteldeur met name te danken aan het feit dat de kanteldeur de meest economische oplossing is. Het deurblad van de kanteldeur bestaat uit één dynamisch gedeelte. Er zijn kanteldeuren met stalen of houten deurblad en met of zonder in- of aangebouwde loopdeur. Dit deurtype is met verscheidene draaisystemen en in diverse uitvoeringen en motieven te verkrijgen, zowel handbediend als elektrisch.

Openslaande deuren zorgen ervoor dat op een klassieke manier een grote doorgang gecreëerd wordt. Openslaande deuren zijn uitvoerbaar in staal maar ook in op-maat hout volgens uw wensen uitgevoerd door een vakkundig timmerman. De stalen openslaande deuren van het Duoport systeem van Novoferm zijn net als sectionaaldeuren uit te voeren met diverse mogelijkheden voor lichtopeningen en profileringen.

 

Uw naam(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw e-mail(*)

Uw bericht

[recaptcha]

VM MONTAGE Garage- en Bedrijfsdeuren


Sitemap |Disclaimer |info@vmdeurenmontage.nl


Copyright © 2006-2016