VM Montage, Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem

0183 - 304118

[layerslider id="3"]

Over VM Montage

Wij leveren, monteren en onderhouden al ruim 15 jaar hoogwaardige garagedeuren van Novoferm. VM Montage is servicepartner voor de woningbouw en voor de industrie, en dat is uniek in Nederland. Het team van VM Montage gaat verder!

Wij bieden u een complete deur op maat tegen een scherpe prijs. Via deze website kunt u zich verdiepen in de mogelijkheden maar wanneer u meer informatie wenst of een specifieke vraag heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een industrie product? Graag presenteren wij ons in onze brochure Toegangstechnieken (PDF).

Voor reparatie van uw deur hebben wij vakbekwame monteurs die weten wat kwaliteit en service verlenen is. Periodiek onderhoud waarborgt een lange levensduur en kan een groot aantal problemen voorkomen. Het afstellen en smeren van draaiende delen behoren tot de lijst werkzaamheden die worden uitgevoerd volgens een onderhoudscontract. Tevens moet uw bedrijfsdeur jaarlijks gekeurd worden. Voor een onderhoudscontract kunt u contact opnemen.

Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn leveren wij tevens elektrische systemen voor draai- en schuifpoort hekken, industriële slagbomen en zonwering. Wij selecteren zelf partners die hoge kwaliteitsproducten leveren geheel volgens VM service.

Om uw nieuwe deur optimaal te vervoeren en te installeren beschikken wij over een mobiele werkplaats inclusief hoogwerker van VM Montage.

VM Montage

Contactgegevens

VM Montage
Edisonweg 18
4207 HG Gorinchem
(Gemeente Gorinchem)

Tel. 0183 304118
Fax. 0183 664860
Mob. 06 27096502
E-mail info@vmdeurenmontage.nl

vmdeurenmontage.nl
vmwinkel.nl

Werkgebied

VM Montage is werkzaam in een groot deel van Nederland. De meeste opdrachtgevers komen echter uit het gebied tussen Utrecht, Tiel, Rotterdam en Breda. Zo hebben wij in het verleden gewerkt in onder andere Gorinchem, Rotterdam, Dordrecht, Utrecht, Den Bosch, Breda, Oosterhout, Gouda, Nieuwegein, Tilburg, Tiel, Werkendam en Bladel.

Blijf op de hoogte

Uw naam(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw e-mail(*)

Uw bericht

[recaptcha]

VM MONTAGE Garage- en Bedrijfsdeuren


Sitemap |Disclaimer |info@vmdeurenmontage.nl


Copyright © 2006-2016