VM Montage, Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem

0183 - 304118

[layerslider id="1"]

Snelloopdeuren; waar snelheid en tochtwering belangrijk zijn.

Het uitgebreide programma tochtwerende oplossingen van VM Montage vindt toepassing in nagenoeg alle marktsectoren. De uitvoering van de deur is daarbij sterk afhankelijk van het gebruik en omstandigheden waaronder deze moet functioneren. Ons standaard programma biedt oplossingen voor de meeste
situaties. Heeft u bijzondere omstandigheden dan kunnen wij in samenspraak met u maatoplossingen bieden.

Het assortiment leent zich voor de volgende toepassingsgebieden:

  • Licht en zware industrie
  • Voedingswaren
  • Pharmacie en chemie
  • Automotive
  • Logistiek
  • Retail

snelroldeuren

Welk product is geschikt voor mijn situatie?

sectionaaldeur

Speed Flex
Openingssnelheid: 2 m/sec

De Novo Speed Flex is een binnendeur die in nagenoeg iedere sector van de industrie kan worden ingezet. De deur is snel en opvallend stil in gebruik. Door toepassing van een industriële insteekaandrijving is de benodigde zijruimte minimaal. De geavanceerde besturing is standaard uitgevoerd met frequentieregeling en biedt veel functies en aansluitmogelijkheden.

Leverbaar met een harde of zachte onderbalk:
In relatief kleine doorgangen is de kans op contact tussen onderbalk en transport niet denkbeeldig en zou een harde onderbalk schade kunnen veroorzaken. De ‘flex edge’ is buigzaam en zacht en geeft daarmee een gevoel van veiligheid.

speed-flex

Speed Economic; het ideale model
Openingssnelheid: 1 m/sec
Windbestendigheid: tot 3 Beaufort

De Novo Speed Economic is een goede oplossing voor kleinere openingen tot 9 m2 en normaal gebruik. Ideaal voor doorgang van personen en lichte goederen. Deze deur heeft een zeer breed toepassingsgebied, mede door zijn lage instapprijs.

Speed Economic Food
In de voedingswarenindustrie worden vaak extreem hoge eisen gesteld aan
de hygiëne en veiligheid. Voor toepassing van de Novo Speed Economic
onder zulke omstandigheden is er een uitvoering Food.

speed-economic

Speed Basic
Openingssnelheid: 1 m/sec
Windbestendigheid: tot 5 Beaufort

De Novo Speed Basic is het basismodel van de snelroldeuren voor intensief gebruik. In vergelijking met de Economic is de deur in alle facetten zwaarder en degelijker uitgevoerd om intensief gebruik mogelijk te maken.

Speed Basic Food
De Novo Speed Basic is evenals de Economic leverbaar in een uitvoering ‘Food’. Deze uitvoering is geschikt voor toepassing in de voedingsindustrie
waar de hoogste eisen gelden inzake hygiëne en veiligheid bij het
produceren en verwerken van verse voeding.

Snelloopdeuren

Speed Twin
Openingssnelheid: 3 m/sec
Windbestendigheid: tot 5 Beaufort

Zijdelings openen heeft het grote voordeel dat direct de volledige doorgangshoogte vrij komt. In situaties waar het goederentransport in verhouding tot de dagopening relatief hoog en smal is biedt deze deur dan ook de juiste oplossing.

Daarnaast opent de Novo Speed Twin met maar liefst 3 meter per seconde. Aanrijding lijkt daarmee bijna onmogelijk. Zou dat niettemin tòch gebeuren, dan zorgt het uniek ‘break-away’-systeem ervoor dat schade tot een minimum beperkt blijft.

Het deurpaneel kan tot 70% van het oppervlak worden uitgevoerd in
transparante kunststof. Het goederentransport heeft daarmee altijd
duidelijk zicht op de situatie aan de andere zijde van de deur.

Snelloopdeuren

Speed Heavy Indoor; het werkpaard
Openingssnelheid: 1 m/sec
Windbestendigheid: tot 5 Beaufort

 

De Novo Speed Heavy Indoor is speciaal ontwikkeld voor de grotere binnenopeningen tot 36 m². Alle constructieonderdelen en uitvoering van de deurplaat zijn daarom extra zwaar uitgevoerd. Door over- en onderdruk kunnen aanzienlijke krachten op de deurplaat van toepassing zijn. Met de 1,2 mm dikke deurplaat en aluminium verstijvingsprofielen is de deur bestand tegen maximaal 5 Beaufort winddruk.

Snelloopdeuren

Speed Heavy Outdoor
Openingssnelheid: 1 m/sec
Windbestendigheid: tot 8 Beaufort

Een buitenopening moet zo kort mogelijk geopend blijven. De traditionele bedrijfsdeur is relatief traag en zorgt daarmee voor een aanzienlijk energieverlies. In combinatie met een snelroldeur kan dit verlies tot een minimum worden beperkt.

De traditionele bedrijfsdeur wordt ’s morgens geopent waarna de snelroldeur de afsluiting van de buitenopening voor zijn rekening neemt. Door het snelle openen en sluiten komen er geen luchtstromingen op gang die het energieverlies veroorzaken. Op het einde van de werkdag wordt de buitenopening weer gesloten met de bedrijfsdeur.

De uitvoering van de Novo Speed Heavy Outdoor is uiteraard volledig
afgestemd op de extreme omstandigheden waaronder deze deur moet
kunnen functioneren.

snelloopdeur

Speed Alu; alles-in-een
Openingssnelheid: 2 of 1 m/sec
Windbestendigheid: tot 8 Beaufort

De Novo Speed Alu is het neusje van de zalm als het gaat om snelle buitendeuren. De deur is geïsoleerd, inbraakbestendig en, in tegenstelling tot traditionele bedrijfsdeuren, razend snel. Een combinatie met een snelroldeur is daarom niet meer nodig. Slechts één deur biedt alle eigenschappen voor een vlotte logistiek met een minimum aan energieverlies en werktijdonderbreking!

De Speed Alu heeft een standaard openingssnelheid van 2m/sec. Er is tevens een 1m/sec versie beschikbaar onder het type Alu A.

Snelloopdeuren

Uw naam(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw e-mail(*)

Uw bericht

[recaptcha]

VM MONTAGE Garage- en Bedrijfsdeuren


Sitemap |Disclaimer |info@vmdeurenmontage.nl


Copyright © 2006-2016