VM Montage, Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem

0183 - 304118

[layerslider id="1"]

Laden en lossen

Laden en lossen

Om goederen aan een gebouw snel, veilig, efficiënt en hygiënisch te kunnen laden en lossen biedt VM Montage
producten die dit mogelijk maken, het zogenaamde dock equipment. Dit programma bestaat uit:

 • producten voor het overbruggen van de niveauverschillen tussen de laadvloer van de vrachtwagen en de bedrijfsvloer (levellers, laadbruggen, schaarheftafels)
 • producten om de opening tussen vrachtwagen en gebouw te dichten gedurende het laden en lossen (shelters, seals)
 • producten om de gevelopening af te dichten (sectionaaldeuren, roldeuren)
 • producten die de veiligheid waarborgen (alarmsystemen, verkeerslichten, bumpers etc.)

Dock equipment kent zijn eigen problematiek. Vaak zal voor een compromis moeten worden gekozen. Om U hulp te bieden bij deze problematiek hebben wij een brochure ontwikkeld die u stapsgewijs duidelijk maakt waar
allemaal rekening mee te houden. Deze brochure “Ins & Outs Dock” kunt u links downloaden.

laden lossen

Docklevellers met hydraulische draailip worden gebruikt om een perfecte, veilige en gebruiksvriendelijke brug te slaan tussen de bedrijfsvloer van een gebouw en de laadruimte van een vrachtwagen. Zonder drempel en volkomen veilig kan er, ten behoeve van het laden en lossen, onafgebroken in- en uit de vrachtwagen worden gereden.

Dockshelters

Dockshelters met indrukbare voorbouw bieden bescherming tegen tocht, regen en wind. Ze vormen een perfecte afdichting tussen vrachtwagen en gebouw. Dit voorkomt energieverlies, mogelijke beschadiging van het laadgoed en ziekteverzuim als gevolg van slechte werkomstandigheden. Er wordt voorkomen dat vogels en insecten het gebouw kunnen binnenvliegen.

Dockseals

Dockseals met vast horizontaal kussen bieden bescherming tegen tocht, regen en wind. Ze vormen een perfecte afdichting tussen vrachtwagen en gebouw. Dit voorkomt energieverlies, mogelijke beschadiging van het laadgoed en ziekteverzuim als gevolg van slechte werkomstandigheden. Er wordt voorkomen dat vogels en insecten het gebouw kunnen binnenvliegen.

dock unit

Een dock unit bestaat uit een samenstelling van produkten die voor het laden en lossen van goederen aan een gebouw noodzakelijk zijn. Produkten die het laden en lossen op een snelle, veilige, efficiënte en voor het betreffende personeel aangename manier laten verlopen. De dock unit bestaat uit de volgende hoofdonderdelen:

Dock sluis

Een dock sluis is een op zichzelf staand bouwwerk, waarin alle produkten aanwezig zijn die voor het laden en lossen van goederen aan een gebouw noodzakelijk zijn. De dock sluis kan in zijn geheel voor een gebouw worden geplaatst (zowel bij nieuwbouw als bij bestaande bouw). De dock sluis bestaat uit de volgende hoofdonderdelen :

 • De feitelijke sluis (onderbouw en bovenbouw)
 • Een produkt ter overbrugging van het niveauverschil tussen de bedrijfsvloer en het laadvlak van de vrachtwagen
 • Een produkt ter afdichting van de opening tussen vrachtwagen en sluis tijdens het laden en lossen
 • Een bedrijfsdeur
 • Beschermingsprodukten
 • Beveiligingsprodukten

Er is een uitgebreid programma laadkleppen en laadbruggen, zowel in losse uitvoering, vast of verschuifbaar. Uitgevoerd in aluminium of staal en afhankelijk van de grootte, mèt of zonder balansveren. De onderstaande uitvoeringen zijn leverbaar:

 • Verplaatsbare losse laadklep
 • Scharnierende vaste laadklep
 • Verschuifbare scharnierende laadklep
 • Scharnierende laadklep, stationair of verschuifbaar met balansveren.

Schaarheftafels

Schaarheftafels zijn toestellen, waarmee grote niveauverschillen kunnen worden overbrugd. De schaarheftafels vormen een perfecte, veilige en gebruiksvriendelijke brug tussen de bedrijfsvloer en vrachtwagen, of tussen bedrijfsvloer en voorterrein. Schaarheftafels bieden vaak een oplossing in situaties, waar dock-levellers niet kunnen worden toegepast.

Uw naam(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw e-mail(*)

Uw bericht

[recaptcha]

VM MONTAGE Garage- en Bedrijfsdeuren


Sitemap |Disclaimer |info@vmdeurenmontage.nl


Copyright © 2006-2016