VM Montage, Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem

0183 - 304118

[layerslider id="1"]

Schuifpoort

De schuifpoortaandrijvingen leveren wij uit de 3 series. De ROBUS, RUN en TUB. Dit zijn robuuste, krachtige aandrijvingen welke, conform de nieuwste Europese normen op het gebied van techniek en veiligheid, zijn ontwikkeld
voor schuifpoorten tot maar liefst 4000Kg. welke veelvuldig gebruikt worden.
De motoren zijn allen voorzien van een noodhandontkoppeling zodat, bij een spanningsuitval, de poort handmatig kan worden bediend.

Schuifpoort

Dankzij deze serie schuifpoortaandrijvingen kunnen wij u voor praktisch elke schuifpoort een oplossing bieden op het gebied van de automatisering hiervan. Zo kunt u kiezen uit verschillende krachten, eindschakelaarsystemen,
bedieningen, etc. Afhankelijk van lengte en het gewicht van uw poort wordt de juiste aandrijving uitgekozen om zo de ideale combinatie van aandrijving en poort te realiseren.

ROBUS serie
Voor de automatisering van schuifhekken tot 600kg (RB600) en 1000kg (RB1000). Elektromechanische reductiemotor met Nice BlueBUS-technologie.

Schuifpoort

2

RUN serie
Voor het automatiseren van schuifpoorten tot 2.500 kg, met de technologie BlueBus van RDA en geïntegreerde inverter, om een nauwkeurige afstelling van de snelheid te waarborgen. Zelfventilerende motor met elektromechanische eindschakelaar. Geschikt voor gebruik onder de meest extreme omstandigheden in intensief te gebruiken installaties in een industriële omgeving.

Schuipoort

TUB serie
Voor schuifhekken tot 3500kg. Ideaal voor industrieel gebruik. Elektromechanische, niet-omkeerbare reductiemotor, 380Vac, met geïntegreerde besturingseenheid Mindy A500.

Schuitpoort

Ook bieden wij u een compleet programma met toebehoren voor deze aandrijvingen. Zo kunt u kiezen uit diverse: afstandsbedieningen, beveiligingen, bedieningen, verlichting, etc.

Uw naam(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw e-mail(*)

Uw bericht

[recaptcha]

VM MONTAGE Garage- en Bedrijfsdeuren


Sitemap |Disclaimer |info@vmdeurenmontage.nl


Copyright © 2006-2016