VM Montage, Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem

0183 - 304118

[layerslider id="1"]

Garagedeur aandrijving

Elektrisch aangedreven garagedeuren zijn geen luxe meer. Denkt u eens aan alle voordelen van een automatisch te openen garagedeur simpelweg door een druk op de knop. Zeker wanneer het koud en slecht weer is hoeft u de auto niet meer uit! Zo kunt u uw elektrische garagedeur gemakkelijk openen met een garagedeuropener.

Er zijn 3 modellen van Novoferm in ons assortiment: NovoPort, Novomatic en Vivoport.
Daarnaast zijn wij officieel dealer van RDA aandrijvingen, het huismerk van VM Montage. De RDA aandrijvingen vindt u onderaan deze pagina.

Novoferm aandrijvingen

NovoPort
novoport

Het NovoPort aandrijvingssysteem is geschikt voor de elektrische aandrijving van sectionaaldeuren.
In iedere individuele situatie wordt het Novoport® systeem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd.

Fluisterstille aandrijving
De slijtagearme, onderhoudsvrije high-tech tandriem ligt goed beveiligd in de deurlooprail. Dit garandeert een lange levensduur en een fluisterstille deurloop. Hierdoor is het NovoPort®systeem uitermate geschikt voor panden waar contactgeluid voorkomen moet worden.

Bedieningsvoordelen NovoPort
– Extra drukknop voor het openen van de garage van binnenuit
– Stroombesparing door stand-by schakeling
– Aansluitbare garagedeurenbuitenverlichting
– Automatische vergrendeling
– Soft-start en soft-stop functie.
– Eenvoudige programmering en menugestuurde besturing met zeven submenu’s.
– Geïntegreerd foutmeldingssysteem
– Tweekanaals-handzender met Keeloq wisselcode-systeem.
– Druk-, sleutel of codeschakelaarsbediening

Energiebesparing
De NovoPort heeft als belangrijk voordeel de energiebesparing met een maximaal verbruik van 0.5 Watt in de standbymodus. Naast dat dit beter is voor het milieu kost dit de consument minder dan € 1,- aan stroomverbruik per jaar.

Novomatic
novomatic

Het NovoMatic aandrijvingssysteem is geschikt voor de elektrische aandrijving van (zijwaartse) sectionaaldeuren en kanteldeuren.

Fluisterstille aandrijving
De slijtagearme, onderhoudsvrije hightech tandriem ligt goed beveiligd in de deurlooprail. Dit garandeert een lange levensduur en een fluisterstille deurloop. Hierdoor is het NovoMatic systeem uitermate geschikt voor panden waar contactgeluid voorkomen moet worden.

Voordelen NovoMatic
– Soft-start en soft stop
– Uitschakelautomaat
– Afstandsbediening met wisselcode
– 2-kanaals handzender
– Instelbare binnenverlichting
– Buitenverlichting kan worden aangesloten*
– Spaarschakeling
– Eenvoudige en snelle montage

Vivoport
vivoport

VivoPort® is een compleet automatisch aandrijvingssysteem voor een kanteldeur.
Het bijzondere hieraan is dat de aandrijving wordt bevestigd zonder looprails aan het plafond. Je hebt geen extra draagconstructie nodig en daarmee bespaar je ruimte, tijd en kosten. De ViviPort opent en sluit eenvoudig, snel en geruisloos per afstandsbediening. Echter wanneer de deur tegen een hindernis aanloopt stopt deze al bij de kleinste aanraking af. Dit voor de eigen veiligheid.

RDA-aandrijvingen

Naast de Novoferm aandrijvingen is VM Montage officieel dealer vanRDA-keurmerken de RDA aandrijvingen. Nog meer mogelijkheden tegen bovendien scherpe tarieven. Voor de consument zijn er 2 series in de handel.

De LIMUS & GTA serie zijn speciaal ontworpen voor gebalanceerde garagedeuren en worden direct middels een stevige looprail met: noodontkoppeling, geruisloze tandriem en gepatenteerde optilbeveiliging (alleen GTA serie) gemonteerd welke de deur stevig gesloten houd, de GTA serie is voorzien van het SKG keurmerk met 2 sterren t.b.v. het POLITIE KEURMERK VEILIG WONEN. De besturing is geïntegreerd en voorzien van diverse mogelijkheden als: soft sart/soft stop, instelbare snelheid, tot22 cm/s(alleen GTA serie), automatisch sluiten, obstakeldetectie, terugtrekfunctie, etc. De LIMUS & GTA serie zijn voorzien van alle nodige functies & toebehoren t.b.v. een correcte installatie & gebruik conform de productstandaard: DIN EN 13241.

GTA serie; voor garagedeuren tot 20m2
Flexibele technologie, veilige werking, compact en krachig, comfortabel.
GTA_001

Accessoires en toebehoren:
aandrijving-accessoires

LIMUS serie; in 3 uitvoeringen tot 7m2, 9,5m2 en 12,5m2
Superstille en bovendien onderhoudsvrije techniek.
LIMUSONE

Uw naam(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw e-mail(*)

Uw bericht

[recaptcha]

VM MONTAGE Garage- en Bedrijfsdeuren


Sitemap |Disclaimer |info@vmdeurenmontage.nl


Copyright © 2006-2016