VM Montage, Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem

0183 - 304118

[layerslider id="1"]

Draaipoort

Ons programma draaipoortaandrijvingen is Draaipoort zeer uitgebreidĀ en bied voor praktisch elke draaipoort een oplossing wanneer het gaat overĀ de automatisering hiervan. De meeste aandrijvingen zijn zowel in een 230Vac als 24Vdc versie te verkrijgen.Dit maakt het mogelijk de aandrijvingen te voorzien van een noodaccu-systeem zodat u de poort zelfs bij een stroomstoring bedient kan worden. Ook als u op zoek bent naar een hekopener of poortopener, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het complete programma is te onderscheiden in 3 groepen, te weten: opbouw aandrijvingen, knikarmaandrijvingen en ondergrondseaandrijvingen.

Elk type aandrijving is voorzien van een noodontkoppeling en is in diverse uitvoeringen krijgen. Deze uitvoeringen zijn afhankelijk van de lengte en het gewicht van de poortvleugels van de te automatiseren poort.

De draaipoort aandrijvingen zijn voorzien van alle nodige functies & toebehoren t.b.v. een correcte installatie & gebruik conform de productstandaard: DIN EN 13241.

Draaipoort

Opbouw aandrijvingen; type Wingo en type Toona

De opbouw aandrijvingen onderscheiden zich in het aandrijf-mechanisme. De Wingo is een perfecte consumentenkeuze voor poorten van max. 1,8m lang. De Toona serie is er in de lengtes tot 3, 5 en 7 meter. Kwaliteit en lange levensduur dankzij een behuizing bestaande uit twee robuuste schalen uit aluminium met polyesterlak; nog bestendiger tegen weersinvloeden. Interne bewegende delen geheel uit staal, lichte legeringen en technopolymeren.

Draaipoort

De Wingo Kit

Draaipoort

Type Toona, in lengtes tot 3, 5 en 7 meter

Knikarmaandrijvingen; type Pop, type Hyke en type Hyppo

Indien de maten van de scharnierpunten ver uit elkaar liggen, bijv. bij gemetselde poeren, dan kunt u het beste gebruik maken van knikarmaandrijvingen. Ook hiervoor vindt u bij ons een uitgebreid programma met diverse typen welke geschikt zijn voor poortvleugels tot maximaal 4,2 meter (ZENIT). Alle knikarmmechanismen zijn voorzien van een massieve, robuuste en gebogen aandrijfstang. De bocht zorgt ervoor dat de aandrijfstang geen beknellingsgevaar oplevert.

Draaipoort
Type Pop

Ondergrondse aandrijvingen; type Metro

Wanneer men de aandrijvingen en het mechanisme niet wenst te zien, dan kunt u tevens bij ons terecht voor ondergrondse aandrijvingen. Deze aandrijvingen worden extra afgedicht, IP 67, en in verzinkt stalen of roestvrijstalen bakken ondergronds gemonteerd. Belangrijk bij dit type aandrijvingen zijn de afwateringsvoorziening en de montage welke recht onder de poortvleugels dient te geschieden.

Uw naam(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw e-mail(*)

Uw bericht

[recaptcha]

VM MONTAGE Garage- en Bedrijfsdeuren


Sitemap |Disclaimer |info@vmdeurenmontage.nl


Copyright © 2006-2016