VM Montage, Edisonweg 18, 4207 HG, Gorinchem

0183 - 304118

[layerslider id="4"]

Aandrijving

Elektrische aandrijfsystemen vindt u niet alleen terug in uw garage en industriedeuren maar ook in vele andere toepassingen als in toegangshekken, parkeersystemen en slagbomen.

Aandrijfsystemen geleverd door VM Montage zijn op-maat systemen. Afhankelijk van uw eisen en wensen leveren, installeren en onderhouden wij uw elektrische garagedeur aandrijvingen.

Alle systemen zijn conform de nieuwste Europese Normen op het gebied van techniek en veiligheid. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor zowel besturing als aansluit en uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u draai of schuifpoort hek systemen samenstellen met diverse afstandsbedieningen welke ieder hun eigen toegangsrecht hebben en kunnen slagboomsystemen naar wens worden uitgerust met betaalsystemen, kaartlezers en detectielussen.

Voor alle aandrijfsystemen geldt: er is een ruim assortiment aan toebehoren als bedieningen, beveiliging, mechanische toebehoren en afstandbedieningen verhogen uw comfort en veiligheid.
Zo vindt u in ons assortiment onder andere:
Diverse druktoetsen, sleutelschakelaars, kaartlezers, codeschakelaars, handzenders, waarschuwingslampen, knelbeveiligingen, doorrijbeveiligingen, infra-rood radars, ontgrendelingssets, tandheugel, montagebeugels, etc.

Voor een complete toelichting van de mogelijkheden verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Uw naam(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw e-mail(*)

Uw bericht

[recaptcha]

VM MONTAGE Garage- en Bedrijfsdeuren


Sitemap |Disclaimer |info@vmdeurenmontage.nl


Copyright © 2006-2016